John Burgess
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2005 (on sam)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Chłoptaś / Brad (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Peter Streatham (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Douglas (gościnnie)
7.8
Rosencrantz i Guildenstern nie żyją
Rosencrantz & Guildenstern Are Dead
1990 Ambasador Anglii
0.0 1989 Dr Fettes(gościnnie)
8.5 1988 Dr Len Crocker (gościnnie)
7.9 1986 Popov (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Gordon Diamond (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Kochanek Julii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Burgess filmy John Burgess najlepsze filmy John Burgess zdjęcia John Burgess galeria John Burgess biografia John Burgess nominacje John Burgess nagrody i wyróżnienia John Burgess filmografia John Burgess aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.