John Brumpton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Rex
6.0
Ostatnia podróż
Last Ride
2009 Max
6.1 2009 Pan Roberts
6.3 2009 Ojciec
8.0 2009 Bryan Dougherty
0.0 2008 William Charles Wentworth
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Vince Love (gościnnie)
0.0 2007 John Hunt
0.0 2006 George
1.0 2002 Slater (gościnnie)
10.0 2000 Pan Bain (gościnnie)
7.7 1999 B'Sogg (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Steve Casey (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Joe Slaven (gościnnie)
9.0 1995 Oficer Gilbert
3.6 1994 Harvey McManus / Tim Merrett / Shane Kelly (gościnnie)
7.5 1992 Magoo
8.0 1981 Michael Perry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Brumpton filmy John Brumpton najlepsze filmy John Brumpton zdjęcia John Brumpton galeria John Brumpton biografia John Brumpton nominacje John Brumpton nagrody i wyróżnienia John Brumpton filmografia John Brumpton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.