John Brantley Cole
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Oficer policji (gościnnie)
8.1 2007 Stażysta z psychiatrii (gościnnie) (n
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stażysta z psychiatrii (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stażysta z psychiatrii (gościnnie) (n
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Stażysta z psychiatrii (gościnnie) (n

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Brantley Cole filmy John Brantley Cole najlepsze filmy John Brantley Cole zdjęcia John Brantley Cole galeria John Brantley Cole biografia John Brantley Cole nominacje John Brantley Cole nagrody i wyróżnienia John Brantley Cole filmografia John Brantley Cole aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.