John Bowler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Mick Hammond
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Kelner (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Bert Cartwright (gościnnie)
10.0 2001 Ethan Black (2003)
7.2 1996 Sep McGilby
0.0 1995 Tony Castle
9.7 1995 Pan Richards
6.0 1995 Steve Thomson (1997) (gościnnie)
8.5 1994 Badon (gościnnie)
5.0 1994 Pep
9.4 1993 Dan Hobden (gościnnie)
7.0 1993 Mike Pullen (Odcinki 9-11) (2000-2001)
6.8 1992 Frank (gościnnie)
0.0 1989 Pan Banks
0.0 1987 Wenham
0.0 1987 David Lynch (1988-1993)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 John Harper (gościnnie)
10.0 1980 Tony Clegg (gościnnie)
8.0 1979 Saper John Scott

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bowler filmy John Bowler najlepsze filmy John Bowler zdjęcia John Bowler galeria John Bowler biografia John Bowler nominacje John Bowler nagrody i wyróżnienia John Bowler filmografia John Bowler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.