John Bourgeois
Data urodzenia: Ottawa, Ka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.3 2008 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.7
Bez granic
Beyond Borders
2003 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.4
Gracze
Playmakers
2003 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.5 2002 Harry Ashcombe (gościnnie)
0.0 2002 Harry Ashcombe (gościnnie)
0.0 2001 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.4 2001 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.1 2000 Harry Ashcombe (gościnnie)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 Harry Ashcombe (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Harry Ashcombe (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Harry Ashcombe (gościnnie)
10.0 1996 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Harry Ashcombe (gościnnie)
6.5
Nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym
Never Talk to Strangers
1995 Harry Ashcombe (gościnnie)
6.4 1994 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.1 1993 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.0
Droga do gwiazd
By Way of the Stars
1992 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.0 1991 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.7 1990 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.0 1990 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.4
Morze miłości
Sea of Love
1989 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.0 1988 Harry Ashcombe (gościnnie)
7.0 1987 Harry Ashcombe (gościnnie)
8.1 1987 Harry Ashcombe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bourgeois filmy John Bourgeois najlepsze filmy John Bourgeois zdjęcia John Bourgeois galeria John Bourgeois biografia John Bourgeois nominacje John Bourgeois nagrody i wyróżnienia John Bourgeois filmografia John Bourgeois aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.