John Berg
Data urodzenia: 1949-04-05
Miejsce urodzenia: 2007-12-15
Stan cywilny: Wichita Falls, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dr Prather (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Dr Prather (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Prather (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Dr Prather (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Prather (gościnnie)
7.5 2002 Alfred - gość (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Prather (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Berg filmy John Berg najlepsze filmy John Berg zdjęcia John Berg galeria John Berg biografia John Berg nominacje John Berg nagrody i wyróżnienia John Berg filmografia John Berg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.