John Bennett Perry
Data urodzenia: 1941-01-04
Miejsce urodzenia: Williamstown, Massachusetts, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Suzanne Morrison (rozwód), syn Matthew; 2. Deborah Boyle (od 16.07.1981), córka Mia

Biografia:
John Bennett Perry urodził się w stanie Massachusetts w USA. Nie zrobił zawrotnej kariery w Hollywood. Grywa najczęściej drugoplanowe role w niskobudżetowych produkcjach. Natomiast szerokiej publiczności znany jest najbardziej, z reklam linii kosmetyków męskich marki "Old Spice", gdzie odgrywał rolę żeglarza. Jest ojcem aktora Matthew Perry, z kótrym występował w takich filmach i serialach jak: "Fools Rush In", "The Beginning of Wisdom", "Friends" czy "Scrubs". Jest członkiem kalifornijskiej grupy teatralnej "The Ojai Valley Boys".
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Pan Burgin (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Pan Burgin (gościnnie)
7.6 2001 Harrison Marks (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Pan Burgin (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pan Burgin (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pan Burgin (gościnnie)
7.0 1999 Pan Burgin (gościnnie)
6.0
Kontrola lotów
Ground Control
1998 Pan Burgin (gościnnie)
5.9 1998 Pan Burgin (gościnnie)
6.9
Polubić czy poślubić
Fools Rush In
1997 Pan Burgin (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Pan Burgin (gościnnie)
6.8
Czułe słówka: Ciąg dalszy
Evening Star, The
1996 Pan Burgin (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pan Burgin (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pan Burgin (gościnnie)
7.0 1995 Pan Burgin (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pan Burgin (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Burgin (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Pan Burgin (gościnnie)
7.5 1991 Pan Burgin (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pan Burgin (gościnnie)
7.6
Pożegnanie z królem
Farewell to the King
1989 Pan Burgin (gościnnie)
7.2 1989 Pan Burgin (gościnnie)
9.2 1987 Pan Burgin (gościnnie)
5.7 1986 Pan Burgin (gościnnie)
10.0 1984 Pan Burgin (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Burgin (gościnnie)
8.0 1983 Pan Burgin (gościnnie)
10.0 1983 Pan Burgin (gościnnie)
6.3 1983 Pan Burgin (gościnnie)
4.7
Amatorki
Money on the Side
1982 Pan Burgin (gościnnie)
7.2
Legenda o samotnym jeźdźcu
Legend of the Lone Ranger, The
1981 Pan Burgin (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Pan Burgin (gościnnie)
9.0 1979 Pan Burgin (gościnnie)
9.5 1975 Pan Burgin (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pan Burgin (gościnnie)
8.5 1973 Pan Burgin (gościnnie)
6.8 1972 Pan Burgin (gościnnie)
7.2 1967 Pan Burgin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bennett Perry filmy John Bennett Perry najlepsze filmy John Bennett Perry zdjęcia John Bennett Perry galeria John Bennett Perry biografia John Bennett Perry nominacje John Bennett Perry nagrody i wyróżnienia John Bennett Perry filmografia John Bennett Perry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.