John Bellucci
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Abernathy (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Abernathy (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Abernathy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Abernathy (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Abernathy (gościnnie)
6.7 1993 Abernathy (gościnnie)
7.6 1993 Abernathy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bellucci filmy John Bellucci najlepsze filmy John Bellucci zdjęcia John Bellucci galeria John Bellucci biografia John Bellucci nominacje John Bellucci nagrody i wyróżnienia John Bellucci filmografia John Bellucci aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.