John Bedford Lloyd
Data urodzenia: 1956-01-02
Miejsce urodzenia: New Haven, Connecticut, USA
Stan cywilny: żona Anne Twomey (od 23.08.1986), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Gerald (gościnnie)
8.3 2011 Gerald (gościnnie)
0.0 2010 Gerald (gościnnie)
6.4
13
2010 Gerald (gościnnie)
8.4 2008 Gerald (gościnnie)
8.4 2000 Gerald (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Gerald (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Gerald (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Gerald (gościnnie)
8.2
Obcy w rodzinie
Aliens in the Family
1996 Gerald (gościnnie)
0.0 1996 Gerald (gościnnie)
5.8
Czysta gra
Fair Game
1995 Gerald (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Gerald (gościnnie)
8.7 1991 Gerald (gościnnie)
7.0
Czekając na światło
Waiting for the Light
1990 Gerald (gościnnie)
7.7
Głębia
Abyss, The
1989 Gerald (gościnnie)
0.0 1987 Gerald (gościnnie)
5.7 1986 Gerald (gościnnie)
0.0
Rodzinne miasto
Hometown
1985 Gerald (gościnnie)
6.4 1985 Gerald (gościnnie)
7.3 1983 Gerald (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Gerald (gościnnie)
7.8 1976 Gerald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bedford Lloyd filmy John Bedford Lloyd najlepsze filmy John Bedford Lloyd zdjęcia John Bedford Lloyd galeria John Bedford Lloyd biografia John Bedford Lloyd nominacje John Bedford Lloyd nagrody i wyróżnienia John Bedford Lloyd filmografia John Bedford Lloyd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.