John Beasley
Data urodzenia: 1943-06-26
Miejsce urodzenia: Omaha, Nebraska, USA
Stan cywilny: żona Judy Beasley (od 1965), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Charles Moore (gościnnie)
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Charles Moore (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Charles Moore (gościnnie)
7.3 2002 Henry Dawson (gościnnie)
7.9 2002 Charles Moore (gościnnie)
7.1 2000 Charles Moore (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Charles Moore (gościnnie)
6.6
Wariatka z Alabamy
Crazy in Alabama
1999 Charles Moore (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Charles Moore (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Charles Moore (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Charles Moore (gościnnie)
7.9
Skryta namiętność
Untamed Heart
1993 Charles Moore (gościnnie)
6.1
Detektyw w szpilkach
V.I. Warshawski
1991 Charles Moore (gościnnie)
0.0 1990 Charles Moore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Beasley filmy John Beasley najlepsze filmy John Beasley zdjęcia John Beasley galeria John Beasley biografia John Beasley nominacje John Beasley nagrody i wyróżnienia John Beasley filmografia John Beasley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.