John Batchelor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Peeto
1.0 2009 Mal Logan
7.7
Morski patrol
Sea Patrol
2007 Starszy bosman Andy "Charge" Thorpedo
7.7 1999 Kcrackic (gościnnie)
3.0 1998 Colin Fletcher (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Bernie Farrelly / Wayne Calder (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Wayne Pax (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Eric Bourke (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Harry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Batchelor filmy John Batchelor najlepsze filmy John Batchelor zdjęcia John Batchelor galeria John Batchelor biografia John Batchelor nominacje John Batchelor nagrody i wyróżnienia John Batchelor filmografia John Batchelor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.