John Bardon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1999 Strażnik (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Belgrove (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Billy (gościnnie)
0.0 1989 Inspektor Tanner(gościnnie)
0.0 1989 Les Stubbs (gościnnie)
7.9 1986 Walter Gimbert (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jack Morris (gościnnie)
5.0 1984 Stróż nocny
7.5 1981 Fletcher (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Tom (gościnnie)
8.7 1980 Ron Armitage (gościnnie)
7.0 1979 Pan Grubb (gościnnie)
8.0 1979 Członek Jury (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Harold Forster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bardon filmy John Bardon najlepsze filmy John Bardon zdjęcia John Bardon galeria John Bardon biografia John Bardon nominacje John Bardon nagrody i wyróżnienia John Bardon filmografia John Bardon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.