John Bailey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
9.0 2010 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
6.6
Ale Czad!
Fired Up!
2009 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.1 2008 Klient w "Peach Pit" (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.8 2007 Ochrona Roark (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kelner (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kości
Bones
2005 Kupujący luksusowe auto (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Funkcjonariusz policji (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sanitariusz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce) (on sam)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.5 2002 Pracownik na budowie (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
9.8 2001 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
8.0 1987 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.5 1978 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.0 1972 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
6.5 1972 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 1970 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 1970 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 1969 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
10.0 1965 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
10.0 1964 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.6
Święty
Saint, The
1962 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
8.0
Garaż śmierci
Never Let Go
1960 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 1959 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
6.8 1958 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 1957 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.6 1955 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
4.7 1955 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Bailey filmy John Bailey najlepsze filmy John Bailey zdjęcia John Bailey galeria John Bailey biografia John Bailey nominacje John Bailey nagrody i wyróżnienia John Bailey filmografia John Bailey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.