John Atkinson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Chalmers
0.0 2010 Pan Timoshenko(gościnnie)
8.0
Pod błękitem nieba
Out of the Blue
2008 Stephen Mulroney
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 Detektyw Parks
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Roger McIvor (gościnnie)
0.0 1998 Steve Giordano
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Barry Mitchell / Sean Callahan (gościnnie)
9.0 1995 Oficer Reid
8.7 1990 Prezydent (gościnnie)
10.0 1977 Tom Gordon (gościnnie)
0.0 1974 Aubrey Traill (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
7.6 1969 Major Rops
0.0 1969 Reggie (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Brayshaw (1968) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Atkinson filmy John Atkinson najlepsze filmy John Atkinson zdjęcia John Atkinson galeria John Atkinson biografia John Atkinson nominacje John Atkinson nagrody i wyróżnienia John Atkinson filmografia John Atkinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.