John Aprea
Data urodzenia: 1941-03-04
Miejsce urodzenia: Englewood, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona Ninon Aprea (31.12.1987 - 18.10.1998, rozwód), córka Nicole Alexandra (ur. 1988)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 U.S. Prawnik (gościnnie)
0.0 2010 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Victor Musso (gościnnie)
0.0 2007 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.0 2001 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.3
Trup w akademiku
Dead Man on Campus
1998 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.8
Z pomocą niebios
Heaven Help Us
1994 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.6 1993 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.4 1992 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.7 1992 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.9 1991 U.S. Prawnik (gościnnie)
9.0 1991 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.1 1985 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.4 1984 U.S. Prawnik (gościnnie)
9.0 1984 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 U.S. Prawnik (gościnnie)
10.0 1982 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.0 1982 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.0 1981 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.2 1981 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.8 1981 U.S. Prawnik (gościnnie)
5.7 1979 U.S. Prawnik (gościnnie)
9.6 1977 U.S. Prawnik (gościnnie)
7.9
Szalona mama
Crazy Mama
1975 U.S. Prawnik (gościnnie)
6.1 1975 U.S. Prawnik (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 U.S. Prawnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Aprea filmy John Aprea najlepsze filmy John Aprea zdjęcia John Aprea galeria John Aprea biografia John Aprea nominacje John Aprea nagrody i wyróżnienia John Aprea filmografia John Aprea aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.