John Antonini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Młody bankier (gościnnie)
8.3 2011 Młody bankier (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agent (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Agent (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Agent (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Agent (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Agent (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Antonini filmy John Antonini najlepsze filmy John Antonini zdjęcia John Antonini galeria John Antonini biografia John Antonini nominacje John Antonini nagrody i wyróżnienia John Antonini filmografia John Antonini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.