John Ales
Data urodzenia: 1969-01-03
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Perry Demuth (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Cale Sylvan (gościnnie)
7.9 2008 Perry Demuth (gościnnie)
8.0 2007 Perry Demuth (gościnnie)
7.5 2005 Perry Demuth (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Perry Demuth (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Perry Demuth (gościnnie)
7.3 2002 Mike Tibbetts (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Perry Demuth (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Perry Demuth (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Perry Demuth (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Timothy Rand (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Perry Demuth (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Perry Demuth (gościnnie)
0.0 1997 Perry Demuth (gościnnie)
4.5 1994 Perry Demuth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Ales filmy John Ales najlepsze filmy John Ales zdjęcia John Ales galeria John Ales biografia John Ales nominacje John Ales nagrody i wyróżnienia John Ales filmografia John Ales aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.