John Alderton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Robert
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Pan Casby
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 John Slater (gościnnie)
7.0 1998 Alastair Bing (gościnnie)
6.8 1992 Jim Ryan (gościnnie)
0.0 1989 Jack Boult
5.6
Strażak Sam
Fireman Sam
1987 Narrator i postaci (głos)
0.0 1979 Thomas Watkins
7.2 1979 George (gościnnie)
6.7 1971 Thoman Watkins
7.6 1970 (gościnnie)
5.5 1968 Antony Calvert
0.0 1968 Bernard Hedges
5.5 1967 Gerald (gościnnie)
7.0 1965 Oktawiusz Cezar / Bob Acres / Malcolm / Tom Wrench
0.0 1957 Dr Richard Moone (1962-1963)
7.6 1955 Azarius

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Alderton filmy John Alderton najlepsze filmy John Alderton zdjęcia John Alderton galeria John Alderton biografia John Alderton nominacje John Alderton nagrody i wyróżnienia John Alderton filmografia John Alderton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.