Johannah Newmarch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jane (gościnnie)
0.0 2010 Jane (gościnnie)
0.0 2009 Jane (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Recepcjonistka (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jane (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Jane (gościnnie)
7.2 2001 Gwen Burton (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Jane (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Jane (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Jane (gościnnie)
7.5 1990 Jane (gościnnie)
8.0 1987 Jane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Johannah Newmarch filmy Johannah Newmarch najlepsze filmy Johannah Newmarch zdjęcia Johannah Newmarch galeria Johannah Newmarch biografia Johannah Newmarch nominacje Johannah Newmarch nagrody i wyróżnienia Johannah Newmarch filmografia Johannah Newmarch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.