Joey Dedio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1995 Angelo
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Roberto Rodriguez (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Wheeler Sloane (głos)
7.7 1989 Daniel (głos)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Louden (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joey Dedio filmy Joey Dedio najlepsze filmy Joey Dedio zdjęcia Joey Dedio galeria Joey Dedio biografia Joey Dedio nominacje Joey Dedio nagrody i wyróżnienia Joey Dedio filmografia Joey Dedio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.