Joelle ten Damme
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.1 2008 Susan Elwood (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5 2005 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.3 2004 Amanda (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joelle ten Damme filmy Joelle ten Damme najlepsze filmy Joelle ten Damme zdjęcia Joelle ten Damme galeria Joelle ten Damme biografia Joelle ten Damme nominacje Joelle ten Damme nagrody i wyróżnienia Joelle ten Damme filmografia Joelle ten Damme aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.