Joelene Crnogorac
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Sophie Koslowski
9.0 1997 Cara Tomic
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Lena Hellegren (1996)
3.6 1994 Molly Beggs
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Danielle McGregor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joelene Crnogorac filmy Joelene Crnogorac najlepsze filmy Joelene Crnogorac zdjęcia Joelene Crnogorac galeria Joelene Crnogorac biografia Joelene Crnogorac nominacje Joelene Crnogorac nagrody i wyróżnienia Joelene Crnogorac filmografia Joelene Crnogorac aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.