Joel Murray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.1
Teoria wielkiego podrywu (2007)
The Big Bang Theory
8.0
Byle do przodu (2002)
Still Standing
6.6
Dharma i Greg (1997)
Dharma & Greg

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Eddie Jackson
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Alan (gościnnie)
8.3 2011 Eddie Jackson
6.7 2008 Alan (gościnnie)
8.0 2007 Fred Rumsen
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Alan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Alan (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Alan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Alan (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Petey (gościnnie)
7.0 2002 Alan (gościnnie)
7.3 2002 George Olsen (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Alan (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Alan (gościnnie)
6.6
Telemaniak
Cable Guy, The
1996 Alan (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Alan (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Alan (gościnnie)
6.7 1994 Alan (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Alan (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 Alan (gościnnie)
10.0 1992 Alan (gościnnie)
7.3 1991 Alan (gościnnie)
0.0 1990 Alan (gościnnie)
6.2
Szalone lato
One Crazy Summer
1986 Alan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joel Murray filmy Joel Murray najlepsze filmy Joel Murray zdjęcia Joel Murray galeria Joel Murray biografia Joel Murray nominacje Joel Murray nagrody i wyróżnienia Joel Murray filmografia Joel Murray aktor Joel Murray reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.