Joel Colodner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1986 Manny Rohner (gościnnie)
7.5 1985 Harlan Armstrong (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Jamison, szofer (gościnnie)
7.1 1982 Sam Borgman (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Paxton (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Mitchell Knight (gościnnie)
10.0 1980 Dr Bart Walker
7.7 1977 Charlie (gościnnie)
7.0 1973 Spiker Garrisona (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joel Colodner filmy Joel Colodner najlepsze filmy Joel Colodner zdjęcia Joel Colodner galeria Joel Colodner biografia Joel Colodner nominacje Joel Colodner nagrody i wyróżnienia Joel Colodner filmografia Joel Colodner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.