Joe Unger
Data urodzenia: Tennessee,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2010 Red (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Red (gościnnie)
8.1 2003 Red (gościnnie)
4.7
Na południe od nieba, na zachód od piekła
South of Heaven, West of Hell
2000 Red (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Red (gościnnie)
7.0 1995 Red (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Red (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Red (gościnnie)
7.4
Pole miłości
Love Field
1992 Red (gościnnie)
5.5 1989 Red (gościnnie)
7.3
Wykidajło
Road House
1989 Red (gościnnie)
6.3 1988 Red (gościnnie)
7.5
Ćma barowa
Barfly
1987 Red (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Red (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Red (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Red (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Red (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Red (gościnnie)
7.0
Ike
1979 Red (gościnnie)
7.8 1976 Red (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Unger filmy Joe Unger najlepsze filmy Joe Unger zdjęcia Joe Unger galeria Joe Unger biografia Joe Unger nominacje Joe Unger nagrody i wyróżnienia Joe Unger filmografia Joe Unger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.