Joe Sabatino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Kapitan Policji (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Wynajęty morderca (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8 2004 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8 2003 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Kapitan Policji (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Kapitan Policji (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kapitan Policji (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Kapitan Policji (gościnnie)
7.6 2001 Gliniarz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ochroniarz (2001) (gościnnie)
8.4 1999 Kapitan Policji (gościnnie)
7.0 1999 Kapitan Policji (gościnnie)
4.7 1998 Kapitan Policji (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kapitan Policji (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Kapitan Policji (gościnnie)
7.4 1997 Kapitan Policji (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Kapitan Policji (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Kapitan Policji (gościnnie)
6.2 1995 Kapitan Policji (gościnnie)
8.0 1995 Kapitan Policji (gościnnie)
7.0 1995 Kapitan Policji (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kapitan Policji (gościnnie)
7.6 1993 Kapitan Policji (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Kapitan Policji (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kaptain Triguero (gościnnie)
7.5 1991 Kapitan Policji (gościnnie)
6.6
Rocky 5
Rocky V
1990 Kapitan Policji (gościnnie)
7.3 1990 Kapitan Policji (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kapitan Policji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Sabatino filmy Joe Sabatino najlepsze filmy Joe Sabatino zdjęcia Joe Sabatino galeria Joe Sabatino biografia Joe Sabatino nominacje Joe Sabatino nagrody i wyróżnienia Joe Sabatino filmografia Joe Sabatino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.