Joe Ritchie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1979 Grummit (gościnnie)
8.0 1979 Grundy (gościnnie)
0.0 1975 Pan Green (gościnnie)
4.0 1974 Pan Cackett (gościnnie)
0.0 1971 Mężczyzna z Yorkshire (gościnnie)
7.0 1971 Bert (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
8.8 1964 George Ogilvy
8.6 1962 Ted Fellowes (1962) / Barman (1964) / Danny (1968) / William Sharples (1970)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Właściciel pubu (1965) (gościnnie)
0.0 1959 Komisarz asystent Bullinger / Charlie Thompson / Joe Piggot / Yargo Simms
4.7 1955 Nocny obserwator (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Ritchie filmy Joe Ritchie najlepsze filmy Joe Ritchie zdjęcia Joe Ritchie galeria Joe Ritchie biografia Joe Ritchie nominacje Joe Ritchie nagrody i wyróżnienia Joe Ritchie filmografia Joe Ritchie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.