Joe Ochman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Chirurg (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Chirurg (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Chirurg (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sędzia pokoju (gościnnie)
7.6 2002 Chirurg (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Chirurg (gościnnie)
9.8 2001 Chirurg (gościnnie)
7.2 2000 Chirurg (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Chirurg (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mężczyzna #2 (2003) (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Chirurg (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Chirurg (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Chirurg (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Chirurg (gościnnie)
6.8
Do usług
Temporarily Yours
1997 Chirurg (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Chirurg (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Chirurg (gościnnie)
5.8 1996 Chirurg (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Chirurg (gościnnie)
7.2 1995 Chirurg (gościnnie)
7.6 1993 Chirurg (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Chirurg (gościnnie)
6.7 1992 Chirurg (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Chirurg (gościnnie)
7.4 1990 Chirurg (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Facet (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Ochman filmy Joe Ochman najlepsze filmy Joe Ochman zdjęcia Joe Ochman galeria Joe Ochman biografia Joe Ochman nominacje Joe Ochman nagrody i wyróżnienia Joe Ochman filmografia Joe Ochman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.