Joe Nieves
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.0 2009 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.7 2009 Boyd Gamble (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Syn Barreiro'a (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Carl
7.9
Odległy front
Over There
2005 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Joe Mellon (gościnnie)
5.0 2003 Syn Barreiro'a (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Budowlaniec (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Syn Barreiro'a (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Syn Barreiro'a (gościnnie)
6.9 1998 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.0 1996 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.6 1993 Syn Barreiro'a (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Syn Barreiro'a (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Nieves filmy Joe Nieves najlepsze filmy Joe Nieves zdjęcia Joe Nieves galeria Joe Nieves biografia Joe Nieves nominacje Joe Nieves nagrody i wyróżnienia Joe Nieves filmografia Joe Nieves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.