Joe Narciso
Data urodzenia: 1963-09-09
Miejsce urodzenia: Jacksonville, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Egzaminator medyczny (gościnnie)
7.5 2002 Egzaminator medyczny (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Richard (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Egzaminator medyczny (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Egzaminator medyczny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Narciso filmy Joe Narciso najlepsze filmy Joe Narciso zdjęcia Joe Narciso galeria Joe Narciso biografia Joe Narciso nominacje Joe Narciso nagrody i wyróżnienia Joe Narciso filmografia Joe Narciso aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.