Joe Lo Grippo
Data urodzenia: 1939-04-03
Miejsce urodzenia: Yonkers, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Carol Gutenberg (od 25.10.1969), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1979 Sierżant Kerr
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Michael's buttonman
7.3 1973 Kierowca Whelana (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Ochroniarz Sonny'ego (niewymieniony w czołówce)
7.4
Francuski łącznik
French Connection, The
1971 Tollbooth Collector(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Lo Grippo filmy Joe Lo Grippo najlepsze filmy Joe Lo Grippo zdjęcia Joe Lo Grippo galeria Joe Lo Grippo biografia Joe Lo Grippo nominacje Joe Lo Grippo nagrody i wyróżnienia Joe Lo Grippo filmografia Joe Lo Grippo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.