Joe Lando
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 John Blackwell (gościnnie)
7.3
Tajemny krąg
The Secret Circle
2011 John Blackwell (gościnnie)
0.0 2010 John Blackwell (gościnnie)
8.1
Rączy Wildfire
Wildfire
2005 John Blackwell (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 John Blackwell (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 John Blackwell (gościnnie)
4.3
Kodeks zbrodni
No Code of Conduct
1998 John Blackwell (gościnnie)
7.0 1995 John Blackwell (gościnnie)
6.7 1993 John Blackwell (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 John Blackwell (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 John Blackwell (gościnnie)
7.4
Kocham cię na zabój
I Love You to Death
1990 John Blackwell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Lando filmy Joe Lando najlepsze filmy Joe Lando zdjęcia Joe Lando galeria Joe Lando biografia Joe Lando nominacje Joe Lando nagrody i wyróżnienia Joe Lando filmografia Joe Lando aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.