Joe Guzaldo
Data urodzenia: 1960-04-29
Miejsce urodzenia: Lincolnwood, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Luca Sabalini (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Luca Sabalini (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Luca Sabalini (gościnnie)
8.5 2001 Luca Sabalini (gościnnie)
0.0 1998 Luca Sabalini (gościnnie)
7.1
Gangster
Hoodlum
1997 Luca Sabalini (gościnnie)
7.7
Ścigany
Fugitive, The
1993 Luca Sabalini (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Luca Sabalini (gościnnie)
7.6 1993 Luca Sabalini (gościnnie)
7.3
Reporter
Public Eye, The
1992 Luca Sabalini (gościnnie)
7.0 1992 Luca Sabalini (gościnnie)
6.8
Pozytywka
Music Box
1989 Luca Sabalini (gościnnie)
5.6
Bohater i strach
Hero and the Terror
1988 Luca Sabalini (gościnnie)
6.9
Kod milczenia
Code of Silence
1985 Luca Sabalini (gościnnie)
5.5 1985 Luca Sabalini (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Guzaldo filmy Joe Guzaldo najlepsze filmy Joe Guzaldo zdjęcia Joe Guzaldo galeria Joe Guzaldo biografia Joe Guzaldo nominacje Joe Guzaldo nagrody i wyróżnienia Joe Guzaldo filmografia Joe Guzaldo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.