Joe Gladwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1979 Pan Blenkinsop(gościnnie)
0.0 1979 Harry
7.2 1979 Henry (gościnnie)
0.0
Przegrani
Losers, The
1978 Dennis Breene
0.0 1977 Collars (gościnnie)
0.0 1975 Joe Farrell
0.0 1974 Fred (gościnnie)
0.0 1973 Norman
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Wally Batty (1975-1987)
0.0 1971 Maguire (gościnnie)
6.5 1971 (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Charlie (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
10.0 1968 Stan Hardman
7.0 1967 Kelner w hotelu
8.0 1967 Yorkshire Napoleon (gościnnie)
0.0 1966 Ted (gościnnie)
7.0 1965 Marko, posłaniec
6.6
Noc musi nadejść
Night Must Fall
1964 Dodge
8.6 1962 Nilsson (1963) / Ted Flack (1964) / Willie Tylson (1965) / Ron Mather / Charlie Collins / Jimma Brya
4.7 1955 Rogers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Gladwin filmy Joe Gladwin najlepsze filmy Joe Gladwin zdjęcia Joe Gladwin galeria Joe Gladwin biografia Joe Gladwin nominacje Joe Gladwin nagrody i wyróżnienia Joe Gladwin filmografia Joe Gladwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.