Joe Flaherty
Data urodzenia: 1941-06-21
Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Judith (1976-1996, rozwód), 2 dzieci, m.in. córka Gudrun

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Bryan (gościnnie)
5.5 2001 Bryan (gościnnie)
9.8 2001 Bryan (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Bryan (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Bryan (gościnnie)
5.7
Akademia Policyjna
Police Academy: The Series
1997 Bryan (gościnnie)
7.6 1994 Bryan (gościnnie)
6.8 1993 Bryan (gościnnie)
6.0
Mały Drakula
Little Dracula
1991 Bryan (gościnnie)
0.0 1991 Bryan (gościnnie)
7.8 1990 Bryan (gościnnie)
4.5 1988 Bryan (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Dr Plierson (gościnnie)
6.2
Szalone lato
One Crazy Summer
1986 Bryan (gościnnie)
7.2
Niebezpieczny Johnny
Johnny Dangerously
1984 Bryan (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Bryan (gościnnie)
6.7
Szarże
Stripes
1981 Bryan (gościnnie)
8.0 1981 Bryan (gościnnie)
6.3
Sprawa wagi państwowej
Nothing Personal
1980 Bryan (gościnnie)
7.2 1979 Bryan (gościnnie)
4.0 1976 Bryan (gościnnie)
10.0 1975 Bryan (gościnnie)
7.3 1973 Bryan (gościnnie)
0.0 1972 Bryan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Flaherty filmy Joe Flaherty najlepsze filmy Joe Flaherty zdjęcia Joe Flaherty galeria Joe Flaherty biografia Joe Flaherty nominacje Joe Flaherty nagrody i wyróżnienia Joe Flaherty filmografia Joe Flaherty aktor Joe Flaherty reżyser Joe Flaherty scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.