Joe Dunlop
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Ojciec Bride'a (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Towarzysz Milburne'a (gościnnie)
0.0 1983 PC McKay
6.0
Kryptonim: Nieustraszony
Man Called Intrepid, A
1979
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Pan Conway (gościnnie)
8.6 1962 Kierowca ciężarówki (1977) (gościnnie)
4.7 1955 Pearson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Dunlop filmy Joe Dunlop najlepsze filmy Joe Dunlop zdjęcia Joe Dunlop galeria Joe Dunlop biografia Joe Dunlop nominacje Joe Dunlop nagrody i wyróżnienia Joe Dunlop filmografia Joe Dunlop aktor Joe Dunlop scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.