Joe Carafello
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1985 (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Harlan (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 (gościnnie)
6.8 1981 (gościnnie)
7.7 1977 Calaway (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Carafello filmy Joe Carafello najlepsze filmy Joe Carafello zdjęcia Joe Carafello galeria Joe Carafello biografia Joe Carafello nominacje Joe Carafello nagrody i wyróżnienia Joe Carafello filmografia Joe Carafello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.