Joe Armstrong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Donald (1950s)
7.0 2007 Fleck
7.6 2006 Alan z Doliny
8.6 2004 Mark Reed (gościnnie)
6.5 2003 Richard
1.0 2003 Chas (gościnnie)
0.0 2002 Max Roche (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Tom Jackson (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 David Cooke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Armstrong filmy Joe Armstrong najlepsze filmy Joe Armstrong zdjęcia Joe Armstrong galeria Joe Armstrong biografia Joe Armstrong nominacje Joe Armstrong nagrody i wyróżnienia Joe Armstrong filmografia Joe Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.