Jodie Dry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2000 Biddy Marchant (2003)
10.0 2000 Julia Denholm-Ponsford
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 Radia (gościnnie)
7.7 1999 Kyona (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Pielęgniarka Linda Davies (gościnnie)
0.0 1997 Charlie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jodie Dry filmy Jodie Dry najlepsze filmy Jodie Dry zdjęcia Jodie Dry galeria Jodie Dry biografia Jodie Dry nominacje Jodie Dry nagrody i wyróżnienia Jodie Dry filmografia Jodie Dry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.