Jodi Russell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anna
0.0 2011 Pani Williams
4.0 2009 Leslee Williams
7.9 2002 Debbie (gościnnie)
0.0 2001 Cheerleaderka Barbie / Tancerka (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Ellen Lederer (gościnnie)
7.8 1994 Lisa (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Smutny anioł (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Vicki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jodi Russell filmy Jodi Russell najlepsze filmy Jodi Russell zdjęcia Jodi Russell galeria Jodi Russell biografia Jodi Russell nominacje Jodi Russell nagrody i wyróżnienia Jodi Russell filmografia Jodi Russell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.