Jodelle Ferland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Aggie (głos)
5.5
Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
2012 Melanie Merchant (gościnnie)
0.0 2011 Melanie Merchant (gościnnie)
5.9
Dom w głębi lasu
Cabin in the Woods, The
2011 Melanie Merchant (gościnnie)
6.2
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
2010 Melanie Merchant (gościnnie)
6.8
Przypadek 39
Case 39
2009 Melanie Merchant (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Melanie Merchant (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Melanie Merchant (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Melanie Merchant (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Melanie Merchant (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Melanie Merchant (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Melanie Merchant (gościnnie)
7.6
Jezioro wilków
Wolf Lake
2001 Melanie Merchant (gościnnie)
7.2 2001 Emily Eve Dinsmore (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Melanie Merchant (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Melanie Merchant (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Melanie Merchant (gościnnie)
7.0 1998 Melanie Merchant (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Melanie Merchant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jodelle Ferland filmy Jodelle Ferland najlepsze filmy Jodelle Ferland zdjęcia Jodelle Ferland galeria Jodelle Ferland biografia Jodelle Ferland nominacje Jodelle Ferland nagrody i wyróżnienia Jodelle Ferland filmografia Jodelle Ferland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.