Jocko Sims
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Randy (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Randy (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Randy (gościnnie)
8.5 2005 Randy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lloyd Robertson (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Randy (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Randy (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Randy (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Randy (gościnnie)
7.3 2003 Randy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Randy (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Randy (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Randy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Lenny Andretti (2006) (gościnnie)
7.6 1993 Randy (gościnnie)
0.0

0 Randy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jocko Sims filmy Jocko Sims najlepsze filmy Jocko Sims zdjęcia Jocko Sims galeria Jocko Sims biografia Jocko Sims nominacje Jocko Sims nagrody i wyróżnienia Jocko Sims filmografia Jocko Sims aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.