Jochen Senf
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
7.0 1997 Spazeck (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Profesor Kaiser (gościnnie)
10.0 1994 Gerd Stabel / Jacobo (gościnnie)
2.0 1994 Becker (gościnnie)
0.0 1993 Dr Wolff
0.0 1990 Hans-Georg Moyée (gościnnie)
7.0 1978 Pan Spöri (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jochen Senf filmy Jochen Senf najlepsze filmy Jochen Senf zdjęcia Jochen Senf galeria Jochen Senf biografia Jochen Senf nominacje Jochen Senf nagrody i wyróżnienia Jochen Senf filmografia Jochen Senf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.