Jochen Schroeder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Georg Römer(gościnnie)
0.0 1995
0.0 1994 Ulf Hahn (gościnnie)
5.0 1994 Schütz (gościnnie)
0.0 1982 Kalle Kirsch (gościnnie)
0.0 1980
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 Niko Wilde

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jochen Schroeder filmy Jochen Schroeder najlepsze filmy Jochen Schroeder zdjęcia Jochen Schroeder galeria Jochen Schroeder biografia Jochen Schroeder nominacje Jochen Schroeder nagrody i wyróżnienia Jochen Schroeder filmografia Jochen Schroeder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.