Jochen Nickel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Bertram Ebert (gościnnie)
4.0 1999 Martin Balsam (gościnnie)
0.0 1998 (gościnnie)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Jan Stevenson (gościnnie)
10.0 1994 Rainer Gebhardt (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Peter Rogner (gościnnie)
6.5 1992 Karl Bachhaus (gościnnie)
0.0 1985 Schröder (gościnnie)
7.0 1978 Rüdiger Lackmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jochen Nickel filmy Jochen Nickel najlepsze filmy Jochen Nickel zdjęcia Jochen Nickel galeria Jochen Nickel biografia Jochen Nickel nominacje Jochen Nickel nagrody i wyróżnienia Jochen Nickel filmografia Jochen Nickel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.