Jochen Horst
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Stefan Hagen
6.0 2003 Rumsfeld
0.0 2002 Nadkomisarz Max Weiβbach
0.0 2001 Franzach (gościnnie)
7.0 1997 Boris Kessler (gościnnie)
0.0 1995 NAdkomisarz Stefan Balko #1
0.0 1988 Holger Heitmann (gościnnie)
0.0 1988 Franz Muller
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Alexander Leopold "Sascha" von Guldenburg (1987, 1989)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Bernd Druse / Albert Kremer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jochen Horst filmy Jochen Horst najlepsze filmy Jochen Horst zdjęcia Jochen Horst galeria Jochen Horst biografia Jochen Horst nominacje Jochen Horst nagrody i wyróżnienia Jochen Horst filmografia Jochen Horst aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.