Jocelyne Boisseau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1987 Michéle
0.0 1983 Nicole(gościnnie)
5.0 1981 Pani Breiting (gościnnie)
0.0 1979 Anne dite Nanou
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 Beatrice (gościnnie)
6.2 1974 Susanne Binder (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jocelyne Boisseau filmy Jocelyne Boisseau najlepsze filmy Jocelyne Boisseau zdjęcia Jocelyne Boisseau galeria Jocelyne Boisseau biografia Jocelyne Boisseau nominacje Jocelyne Boisseau nagrody i wyróżnienia Jocelyne Boisseau filmografia Jocelyne Boisseau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.