Joaquín Garrido
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2005 Raul (gościnnie)
8.7 2003 Raul (gościnnie)
7.5 2002 Raul (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Raul (gościnnie)
5.5 2000 Raul (gościnnie)
0.0 1996 Raul (gościnnie)
0.0 1991 Raul (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joaquín Garrido filmy Joaquín Garrido najlepsze filmy Joaquín Garrido zdjęcia Joaquín Garrido galeria Joaquín Garrido biografia Joaquín Garrido nominacje Joaquín Garrido nagrody i wyróżnienia Joaquín Garrido filmografia Joaquín Garrido aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.