Joanna Węgrzynowska-Cybińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.1
Kubuś i przyjaciele (2011)
Winnie the Pooh
7.8
Jake i piraci z Nibylandii (2011)
Jake and the Never Land Pirates
6.9
Dzwoneczek i uczynne wróżki (2010)
Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
6.9
Ja w kapeli (2009)
I'm in the Band
5.8
Szczypta magii (2006)
A Kind of Magic
6.9
Amerykański smok Jake Long (2005)
American Dragon: Jake Long
7.6
Laboratorium Dextera (1996)
Dexter's Laboratory

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Sandra (polski dubbing)
7.3 2012 Maudie (polski dubbing)
5.9
Kick Strach się bać
Kick Buttowski: Suburban Daredevil
2010 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
3.6 2010 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.6 2010 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.8 2009 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.8
Tajny agent Connor
Connor Undercover
2009 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.3
Roztańczona Angelina: Nowe kroki
Angelina Ballerina, the Next Steps
2009 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1 2008 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Alice / Bradley / Ramona (polski dubbing)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.7
Nowa szkoła króla
Emperor's New School, The
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.0
Power Rangers Mistyczna Moc
Power Rangers Mystic Force
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.8 2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1
Klasa 3000
Class of 3000
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
3.7
Kapitan Flamingo
Captain Flamingo
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.8
Szczypta magii
A Kind of Magic
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.0
Śniegusie
Ozie Boo!
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.6
Magiczne przygody Misia Ruperta
Rupert Bear… Follow the Magic
2006 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.4 2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.5 2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9 2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1 2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1
Rodzina Rabatków
Famille Passiflore, La
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.8
Mali Einsteini
Little Einsteins
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.1
Fifi
Fifi and the Flowertots
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
4.0
Maggie Brzęczymucha
Buzz on Maggie, The
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.9 2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.7
Klub Winx
Winx Club
2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.9 2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.8
Wymiar Delta
Delta State
2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
8.1
Ruchomy zamek Hauru
Hauru no ugoku shiro
2004 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.9
Bawmy się, Sezamku
Play with Me Sesame
2002 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.8
Królowie i królowe
Rois et Les Reines, Les
2000 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.4 1999 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.4
Smyki
Tweenies
1999 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
3.2
Teletubisie
Teletubbies
1997 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
5.8
Tęczowe rybki
Rainbow Fish, The
1992 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Kobieta z supermarketu (gościnnie)
6.5
Truskawkowe ciastko
Strawberry Shortcake
1980 Kobieta z supermarketu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Węgrzynowska-Cybińska filmy Joanna Węgrzynowska-Cybińska najlepsze filmy Joanna Węgrzynowska-Cybińska zdjęcia Joanna Węgrzynowska-Cybińska galeria Joanna Węgrzynowska-Cybińska biografia Joanna Węgrzynowska-Cybińska nominacje Joanna Węgrzynowska-Cybińska nagrody i wyróżnienia Joanna Węgrzynowska-Cybińska filmografia Joanna Węgrzynowska-Cybińska aktor Joanna Węgrzynowska-Cybińska reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.