Joanna Sydor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jola, koleżanka Agaty z pracy (gościnnie)
6.8 2011 Basia (gościnnie)
7.2 2011 Klientka w salonie fryzjerskim (gościnnie)
6.8 2011 Basia (gościnnie)
6.5 2011 Basia (gościnnie)
5.6 2010 Basia (gościnnie)
7.2 2010 Basia (gościnnie)
7.6 2010 Basia (gościnnie)
6.3 2008 Basia (gościnnie)
5.4 2006 Basia (gościnnie)
6.9 2004 Basia (gościnnie)
7.4 2002 Basia (gościnnie)
7.2 2002 Basia (gościnnie)
7.2 2001 Basia (gościnnie)
5.8 2001 Basia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Sydor filmy Joanna Sydor najlepsze filmy Joanna Sydor zdjęcia Joanna Sydor galeria Joanna Sydor biografia Joanna Sydor nominacje Joanna Sydor nagrody i wyróżnienia Joanna Sydor filmografia Joanna Sydor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.